Winkelwagen

RVS GEREEDSCHAP


LET OP WIJ ZIJN EEN GROOTHANDEL: Alle prijzen zijn excluisief btw en verzendkosten. Wij verkopen niet aan particulieren!!
                                                               
VOOR VERZENDING GELDT: Pakketten tot 10 kg € 7,25 en 10 kg tot 23 kg € 13,50 en een Brievenbus pakketje € 4,50

Binnen de gemeente Apeldoorn wordt gratis aan huis bezorgd.


 ONDERDELEN "RVS" TANGEN

 Tangen "RVS"

 Pincetten "RVS"

 Gereedschapset

 Tray/Schaal/Beker "RVS"


1 2 3 VolgendeFamidoc Dia Temp Infrarood huidthermometer

Famidoc Dia Temp Infrarood huidthermometer
FDIR-V5

nfrarood (IR) huidthermometer waarmee heel.....euro 34.95Aantal  Nagelheffer   gebogen/plat RVS

Nagelheffer gebogen/plat RVS "Profi-Line"
per stuk

Nagelheffer dubbel.Ene zijde is gebogen en de andere zijde plat .Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd.
Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.euro 9.95Aantal  Nagelheffer dubbel / gebogen breed RVS "Profi-Line"
per stuk

Nagelheffer dubbel. Ene zijde is breed andere zijde loopt spits toe, RVS. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. 
Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Excavator dubbel  RVS

Excavator dubbel RVS "Profi-Line"
per stuk

Excavator dubbel. Ene zijde is recht en andere zijde is gebogen. RVS. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Excavator dubbel / gebogen RVS

Excavator dubbel / gebogen RVS "Profi-Line"
per stuk

Excavator dubbel / gebogen RVS (bolletje groot).Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Excavator dubbel / gebogen RVS

Excavator dubbel / gebogen RVS "Profi-Line"
per stuk

Excavator dubbel / gebogen RVS (bolletje klein).Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Excavator / Hoekvijl  RVS

Excavator / Hoekvijl RVS "Profi-Line
gebogen klein bolletje / rechte vijl

(Gebogen bolletje klein) Combi-instument Met aan een zijde een excavator en aan de andere zijde een hoekvijl. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Excavator / Hoekvijl  RVS

Excavator / Hoekvijl RVS "Profi-Line
Recht klein bolletje

(Recht bolletje klein) Combi-instument Met aan een zijde een excavator en aan de andere zijde een hoekvijl. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Hoekvijl enkel RVS

Hoekvijl enkel RVS "Profi-Line"
per stuk

Hoekvijl enkel RVS (breed model). Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  Hoekvijl dubbel RVS

Hoekvijl dubbel RVS "Profi-Line"
per stuk

Hoekvijl dubbel RVS (medium model). Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95Aantal  
1 2 3 Volgende